Прочетен: 2236 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 11.08.2011 15:25
От устата си вадя рибешки очи,
и не съдържат даже и две калории.
Завират се в изтънелите дупки
запълнени с пломби.
На рибите ям и хайверът им –
неродените им деца,
с една хапка изяждам десетки
и го намирам за вкусно.
На пилетата ям сърцата.
Така с една моя поръчка,
убивам по много.
Понякога си поръчвам и дробчета.
Омлета го правя с яйца -
три неизлюпени пилета за закуска.
Гъбите ги предпочитам сурови,
все се надявам, че поредната ще е последната.
Скаридите – морски хлебарки,
ми хрупат в устата и ми е вкусно.
Мидите – морските вагини,
ги обичам със вино.
Черният дроб на гъските,
си го размазвам по филийки.
Неродените на рибите – също.
Всичко това го гарнирам с шампанско.
Пез останалото време
се боря
да си решим проблема със затлъстяването.
През другото време
се моля,
в Третия свят да имат камъни,
защото гледах по едно предаване,
как една майка от майната си,
вареше на децата си супа от камъни.
С морска вода,
защото от другата нямаше.
Разтърсена от угризения
и изпаднала в умиление,
захапвам поредния трюфел.
Едни по-забавни новини
Много смях - Шепнещо предизвикателство