Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2013 09:01 - Как се живее с вещица? Наръчник за неразумни…
Автор: vesistefanova73 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5430 Коментари: 0 Гласове:
2



 

Като начало ще е добре да се опитаме да разберем дали си имаме работа с вещица или с нещо друго… Ако принцесата до теб отговаря на повечето точки описани по-долу… не бих искала да съм на твое място:

  1. Тя е красива. Тя е омагьосващо красива. Не е нужно да е Мис Красота. Красотата и е особена, не е точно 90/60/90, а и не е нужно, защото ти  си убеден, че каквито и да са пропорциите и, те са точно това от което се нуждаеш наистина.
  2. Тя е омайваща. Има нещо в гласа и, което те кара да се чувстваш като принц, на когото Шехерезада разказва приказка. Когато те погледне, гневът ти се изпарява и дори не можеш да се сетиш за какво си бил бесен преди малко.
  3. Тя е вълшебна. Всичко което прави прилича на чудо. Дори когато ти пере чорапите имаш чувство, че го прави по магичен начин. Умее да превръща и най-скучните дейности в забавление.
  4. В леглото е … Е, в леглото е това, за което цял живот си мечтал, но никога не си вярвал, че ще ти се случи точно на теб.
  5. Каквато и неразумност да поиска и отнема не повече от минута да те убеди, че това е най-разумното предложение на света.
  6. Прави така, че винаги да вярваш, че ти си взел всички решения. Между другото, нито едно от тези решения не е твое, но дори когато разбереш това - пак си безумно щастлив.
  7. През повечето време имаш чувството, че тя ти чете мислите и твърде често знае какво наистина се случва в главата, сърцето и душата ти.
  8. И последно, но не по важност – вече е минала поне година откакто сте заедно и все пак горните твърдения са верни.

Ако жената до теб притежава поне половината от гореизброеното, значи си загазил. Тя е вещица и това е толкова сигурно, колкото е сигурно, че сега четеш този текст. Ситуацията ти е тежка, но добрата новина е, че има спасение. Ако искаш да запазиш тази прекрасница за себе си за цял живот, трябва да следваш няколко прости правила и тя ще бъде винаги с теб…

По принцип вещиците могат (а и често го правят) да изчезват точно толкова ненадейно колкото са се появили. За да си гарантираш поне предизвестие е добре да не го изискваш. Само си помисли да изискаш от нея някаква гаранция за каквото и да било и единственото което ще видиш е гърбът и. После цял живот ще страдаш, че ти е хрумнало да и подаряваш клетка – пък била тя и златна.

Никога не се опитвай да я слагаш в каквито и да било категории. Тя не е Някаква. Тя е Всякаква! И това е добре за теб, защото как иначе ще бъде перфектната любовница, най-добрата готвачка, най-добрата майка, най-добрият ти приятел, рамото на което можеш да поплачеш, както и другарчето с което да се повеселиш…Само се опитай да я сложиш в някакви рамки и ще стане същото като с гаранциите – последното което ще видиш е гърбът и. А после ще остане само спомена. Онзи, болезненият…

Обичай Богинята! Обичай Принцесата! Обичай Мърлата, Кучката, Романтичната, Вулгарната, Летящата, Падащата, Прекрасната, Мръсницата, Сополивата, Красивата, Грозната, Неотразимата… Обичай онази която седи високо, високо…и онази която е паднала в последният кръг на Ада…

Всеки мъж среща поне веднъж в живота си по една Вещица…защото всяка жена е магьосница. Всяка жена среща поне веднъж в живота си по един Маг…защото всеки мъж е Вещер…Ние сме създадени да бъдем Всякакви. Нека не си режем крилата! Просто е…и е толкова сложно…




Тагове:   вещица,   вещер,   любов,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vesistefanova73
Категория: Лични дневници
Прочетен: 205113
Постинги: 36
Коментари: 85
Гласове: 289
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930